Shenzhen Konroy Technology Co. , Ltd.

Hur man ansluter Bluetooth-headset till mobiltelefon

Släpp tid: 2020-09-22 11:41:44  träffar: 15

" Hur man ansluter en Bluetooth headset " och " Hur man använder Bluetooth headset " har blivit ett problem för många användare.Det finns många märken av headset, och stilarna för Bluetooth headset framträder i oändlighet, men användningsmetoderna är i princip desamma.Låt&DAR35.39.s lära sig att koppla Bluetooth-headset till mobiltelefonen och hur man använder den.


1.Huvudet på

Tryck på hörlurarna en lång tid tills indikatorn på hörlurarna blinkar växelvis eller så hör du den omedelbara tonen. " Effekt på " eller " Effekt på " Nej.När headsetet är på, tryck på nyckeln igen efter att headset är stängt.Den snabba tonen är " Stäng av strömmen " eller " Stäng av strömmen " Nej.För närvarande är vissa öronsmaskiner med fingeravtryckskänning på marknaden i allmänhet länge pressade att slå på och stänga av.


2.Anslut blåtand

Sätt på funktionen för Bluetooth- anslutning för mobiltelefonen och sök efter din egen enhet i listan över enheter som har genomsökts.I allmänhet kommer namnet att namnges med produktens varumärke och modell.Efter att ha klickat på enhetens namn, indikatorn för " ansluten " headset slutar blinka.Om anslutningen inte lyckas, kan du försöka sätta på Bluetooth i mobiltelefonen först, och sedan sätta på hörlurarna.För närvarande är de flesta Bluetooth headsets kompatibla med Android och äpple.Om man försöker ansluta sig upprepade gånger kan det vara så att det finns ett kvalitetsproblem med hörlurarna.

Nu stöder Bluetooth headsets också strömvisning på mobiltelefon.Olika ikoner för headset kan vara olika, men platsen visas längst upp på skärmen.

När anslutningen är framgångsrik kan du spela musik och video direkt på din mobiltelefon.


3.Användning av headset-funktion

Effektnyckel@ info: tooltip

Nyckeln på och av styr strömmen på och av.Det är också spelpausen och svarsnyckeln, som kan tryckas en gång.Olika anordningar kan stödja olika funktioner, som måste bestämmas utifrån själva headsets funktion.

Volymtangent@ info: tooltip

Bluetooth headset för att undvika den tungrodda knappen, använder i allmänhet föregående sång nästa sång och volym plus minus tangent i en knapp, volym + tangenttryckning en gång är att öka volymen, lång press eller dubbel press är nästa sång.Tryck en gång på tangenten för att minska volymen, och tryck på den föregående sången med lång press eller dubbel press.Funktionen av olika öronknappar kommer att vara annorlunda.

" Hur man ansluter en Bluetooth headset " och " Hur man använder Bluetooth headset " Vissa genuina hörlurar kommer med instruktioner för att beskriva användningsmetoder och funktioner.Innan du använder dem bör du ta fram instruktionerna och läsa dem noggrant för att lära dig att använda hörlurarna.


Tidigare: Vad ska man uppmärksamma när ma...

Nästa: Är headsetet buggat eller trådl...