Shenzhen Konroy Technology Co. , Ltd.

Vad ska man uppmärksamma när man använder Bluetooth headset!

Släpp tid: 2020-09-22 11:10:47  träffar: 14

Numera använder allt fler människor Bluetooth-headsets på gatorna eller i fitnesscenter, särskilt taxiförare.Nästan alla av dem är taxichaufförer.Även om Bluetooth headset är lätt att bära och lätt att använda, bör följande situationer uppmärksammas i samband med användningen.


1.Försök att inte använda den på länge.För att hörlurarna är mest i örat, öronproppen är i öronkanalen, och trumhinnan är nära öronhornets pessar.Ljudet av headset kan stimulera hörselnerven i trumhinnan.Om det används för att lyssna på sånger och prata i telefon under lång tid är det lätt att orsaka yrsel och huvudvärk.


2.Försök att inte använda andra produkter.I samband med användningen av Bluetooth-headset kommer många oundvikligen att plugga igen och dra ut öronproppen upprepade gånger, vilket oundvikligen kommer att klia i öronkanalen och orsaka öroninflammation.I synnerhet för dessa falska Bluetooth-hörlurar använder vissa tillverkare mindre material för att spara på kostnaderna, vilket är lätt att orsaka öroninfektion.


3.Försök att inte använda Bluetooth headset på upptagna vägar.Jämfört med den traditionella mikrofonen har Bluetooth headset en bättre isoleringseffekt på yttre omgivningsbuller.I synnerhet använder vissa varumärken av hörlurar teknik för att minska bullret för att uppnå en hög nivå av bullerminskning.Det är därför inte lämpligt att använda dem på trafikerade vägar, särskilt när man korsar övergångsställen.På grund av de utmärkta ljudminskningseffekterna för hörlurar är det svårt att höra när fordonet rör sig. Till följd av detta ökar sannolikheten för trafikolyckor avsevärt.


För att effektivt undvika de negativa effekterna av Bluetooth headset på kroppen bör därför, förutom att dagligen försöka att inte bära det under lång tid, användningsområdet för headset, valet av volym i användningsprocessen och så vidare uppmärksammas.


Tidigare: underhållsguide] förstår du ve...

Nästa: Hur man ansluter Bluetooth-headse...